Connect with us

Actualitat

Detingut un piròman a Manacor acusat d’incendiar set contenidors

Dos detinguts per la crema de contenidors a Palma

Els fets han ocorregut aquesta passada matinada

Agents de la Policia Local de Manacor han detingut aquesta darrera matinada a un home de 26 anys, resident a la ciutat, responsable dels incendis registrats en aquestes últimes hores a diverses zones del nucli urbà.

Els fets s’han produït aquesta passada matinada, quan la central de transmissions del 092 ha començat a rebre avisos informant que els contenidors de fems instal·lats a quatre carrers diferents de Manacor s’estaven cremant. A causa de l’envergadura i abast de les flames ha estat necessària l’actuació dels Bombers de Mallorca per sufocar els incendis, i els contenidors han quedat totalment destrossats. En total, han cremat: un contenidor d’envasos situat a la plaça de Sant Salvador, dos contenidors d’envasos i un de cartó situats al carrer dels Clavaris, un contenidor d’envasos situat al passeig de Fartàritx, un contenidor de cartó situat al carrer Cabana i un contenidor de rebuig situat al carrer Fàbrica.

La col·laboració ciutadana ha estat crucial per a identificar el presumpte autor. De la informació recopilada, els agents han obtingut detalls precisos de qui era i com anava vestit en el moment dels fets.

Material cremat: un contenidor d’envasos situat a la plaça de Sant Salvador, dos contenidors d’envasos i un de cartó situats al carrer dels Clavaris, un contenidor d’envasos situat al passeig de Fartàritx, un contenidor de cartó situat al carrer Cabana i un contenidor de rebuig situat al carrer Fàbrica

Conjuntament, agents de la Policia Local i de la Policia Nacional han realitzat una recerca per la zona i han aconseguit localitzar al carrer d’en Bas un home que coincidia plenament amb la descripció que tenien. L’home es trobava entre diversos vehicles per evitar ser vist pels agents. Una vegada interceptat i registrat, els agents han trobat en possessió de l’autor els utensilis fets servir per calar foc als contenidors. Tot seguit, davant els indicis i evidències trobades, els agents de la Policia Local de Manacor han procedit a la detenció del piròman, que ha estat posat a disposició del Jutjat de guàrdia. Al detingut, de 26 anys, se li imputen quatre delictes d’incendi en zona urbana.

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor ha començat a reposar els contenidors cremats.

Foto: Arxiu.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència