Connect with us

Actualitat

El Govern demana la implicació dels ajuntaments en la lluita contra les punxades a dones

Els agents de la Policia Local de Manacor que van disparar a un home que els va atacar amb un ganivet presten declaració

La consellera Mercedes Garrido, s’ha reunit amb els consells insulars, la FELIB i l’Ajuntament de Palma per coordinar mesures de prevenció

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, s’ha reunit amb els consells insulars, la FELIB i l’Ajuntament de Palma per coordinar mesures de prevenció i lluita contra les punxades a dones en situacions d’oci.

Durant la trobada, les institucions han establert un procés de coordinació entre totes les parts implicades per tal que, si una dona no es troba bé i sent que ha estat víctima d’una punxada, sàpiga què ha de fer. D’aquesta manera, s’implica les policies locals, els ajuntaments, els consells insulars i els envelats que aquests tenen a totes les illes, com el «No i punt» a Mallorca per donar una resposta ràpida a situacions d’aquesta mena.

El president de la FELIB, Antoni Salas, en representació de les administracions municipals, ha destacat la importància de la coordinació entre les diferents institucions perquè totes i tots puguem gaudir de les festes populars des del respecte i sense passar pena, perquè «és important que les dones puguin sortir amb tranquil·litat». En aquest sentit, ha apuntat que «estarem amb les policies locals i les forces i cossos de seguretat per donar la protecció que la gent jove necessita».

Prèviament, la consellera també ha mantingut una trobada amb l’Associació Balear d’Oci i Entreteniment, ABONE, i amb l’associació d’oci nocturn Ocio d’Eivissa, amb les quals ha acordat desenvolupar accions preventives.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència