Connect with us

Societat

L’IES Porto Cristo presenta la III bicicletada i caminada solidària

Aquest acte serà el pròxim 12 d’abril i els fons recaptats aniran destinats a la fundació Campaner

Per tercer any consecutiu l’IES Porto Cristo, a través deels seus alumnes i professors, a organitzat una bicicletada i caminada en benefici d’una associació solidària. Aquest any, el destinatari és la fundació Campaner. Una fundació sense ànim de lucre, i amb més de 21 anys de feina que treballen en l’erradicació de la malaltia del NOMA, una malaltia infecciosa provocada per un bacteri a causa de la pobresa i malnutrició, i que es pot curar en penicil·lina. Afecta només a nens de fins a cinc anys, però les seves seqüeles, similars a la gangrena, duren tota la vida.

Per això, i per tal que dues nenes afectades puguin operar-se a les Illes i dur una vida més normal els alumnes i professors de l’institut porteny han impulsat aquesta tercera edició de la bicicletada que va començar com a una bicicletada sense cap repercussió i que any rere any va en creixement.

Aquest any, també han participat en la seva realització alumnes de les dues escoles de primària del municipi, Ses Comes i Mitjà de Mar. La col·laboració del policia tutor de la localitat, Andreu Gil, també ha estat primordial, i ell mateix ha volgut agrair als organitzadors la seva implicació perquè tot funcioni.

La bicicletada o caminada partirà de Porto Cristo i arribarà fins a l’Auditori de sa Màniga a Cala Millor.

A aquesta presentació hi han assistit el director de l’institut, Pep Barrull, els representants dels alumnes i professors, un representat de la Fundació Campaner, Xesca Figuerola, i els representants de tots els centres educatius de Porto Cristo, que també participaran en la jornada solidària. A més hi han assistit el policia tutor del centre, Andreu Gil, l’Inspector en cap de la Policia Local de Porto Cristo, Ángel Duró; el delegat de Policia, Miquel Perelló i la delegada d’Educació, Catalina Riera; aquesta darrera ha aprofitat també per donar l’enhorabona i les gràcies al poble i ha recalcat què: “Manacor i la seva comarca és un poble solidari i des de l’Ajuntament volem estar devora de totes les associacions i propostes que segueixin amb aquesta solidaritat.”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència