Connect with us

Vist a les xarxes

L’Estat no preveu modificar l’aplicació del decret d’estalvi energètic

L'Estat no preveu modificar l'aplicació del decret d'estalvi energètic

Així ho ha comunicat la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, després de la reunió de la Conferència Sectorial d’Energia celebrada aquest dilluns

Continua endavant i sense cap modificació l’aplicació del decret d’estalvi energètic que va aprovar fa uns dies el govern espanyol. Així ho ha comunicat la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera, després de la reunió de la Conferència Sectorial d’Energia celebrada aquest dilluns.

L’executiu espanyol es manté ferma en aquest sentit, a pesar que alguns dirigents han demanat que el decret fos retirat o que s’endarrerís la seva aplicació, que serà a partir d’aquest dimecres 10 d’agost, però la ministra s’hi ha negat.

Sí que hi haurà excepcions pels establiments que ho necessitin per normativa sectorial o pels espais que necessitin ser refrigerats. Els centres de treball amb personal en moviment tindran la limitació a 25 graus.

La ministra ha subratllat que la intenció del pla és l’estalvi energètic i ha insistit que en cap cas se cerca la sanció, sinó “facilitar el compliment”.

Alguns responsables territorials que han pres part de la trobada l’han qualificada de “pèrdua de temps” i han assegurat que és “imprescindible” aclarir “les incerteses que genera un decret fet a correcuita i de manera precipitada”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència