Connect with us

Vist a les xarxes

Un restaurant és obligat a tornar 2,5 euros a un client per no informar del preu del pa

Un restaurant és obligat a tornar 2,5 euros a un client per no informar del preu del pa

L’establiment va reconèixer l’error quan l’afectat va denunciar els fets ara fa dos anys

L’entitat FACUA a Castella i Lleó ha posat en mans dels tribunals un restaurant per cobrar a un client dos euros i mig per dues racions de pa, un preu que no estava especificat a la carta en línia de l’establiment.

L’autoritat del consum de Valladolid va determinar que hi havia infracció, però finalment no va multar el restaurant perquè va corregir la carta. No obstant això, no va tornar els doblers al client. Després de recórrer a la justícia, l’empresa va acceptar tornar-los-hi.

Els fets es remunten a l’any 2020. El Servei Territorial de Cultura i Turisme de Valladolid va resoldre l’octubre de 2021 que era improcedent començar un expedient sancionador contra el restaurant perquè no hi havia “mala fe” i perquè va reconèixer i corregir l’errada.

Per aquest motiu, però la víctima va decidir recórrer. Va al·legar que, malgrat que el restaurant en qüestió va reconèixer els fets i va rectificar, no li havia tornat l’import. Així que va decidir anar als tribunals.

Arran d’aquest nou procediment, l’establiment ha acatat la demanda i ha ingressat al jutjat els dos euros i mig que reclamava el client.

Són tendència