Connect with us

Oci i Cultura

Catalina Ana Jaume Estelrich, serà la pregonera d’enguany de les festes de s’Illot 

Catalina Ana Jaume Estelrich, serà la pregonera d'enguany de les festes de s'Illot 

De l’11 al 28 d’agost, gairebé un mes sencer farcit d’actes festius

El batle de Manacor, Miquel Oliver; el delegat de s’Illot, Sebastià Nadal; el delegat de Festes, Artur Aguiló; i el delegat de Fires, Carles Grimalt; han presentat aquest dimecres el programa d’actes prevists amb motiu de les festes d’estiu del nucli de s’Illot. Ho han fet acompanyats de Miquel Àngel Soler Bonnín, representant d’Amics s’illoters, entitat que col·labora de forma activa a l’hora d’elaborar el programa de festes.

Catalina Ana Jaume Estelrich serà l’encarregada de pronunciar el pregó d’enguany. Serà el dijous 11 d’agost a les 21 hores a la ronda del Matí. Les festes s’allargaran fins dia 28 d’agost.

Entre les activitats destacades, enguany torna la Fira Nocturna de productes artesans i autòctons de les Illes Balears, que s’instal·larà a l’avinguda del Llop dissabte dia 20 a partir de les 19 h.

Coincidint amb el tancament al trànsit de part de l’avinguda del Llop i del carrer Tamarell a partir del 5 d’agost, el dilluns 15 d’agost de 18 h a 21 h es durà a terme ‘Obrim carrers, cream espais’, amb un seguit d’activitats i jocs per a infants i famílies.

En el següent enllaç podeu consultar el programa de festes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència