Connect with us

Comunitat

A partir de l’1 de setembre: El servei de tren i metro serà gratuït a Mallorca

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dimarts que es bonificarà el 100% el transport ferroviari recurrent de les Illes

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat avui a Palma, després del tradicional despatx amb el rei Felip VI al Palau de l’Almudaina, que, a partir del pròxim 1 de setembre, es bonificarà al 100% el transport ferroviari recurrent de les Illes Balears. És a dir, tots els usuaris que disposin de la targeta intermodal podran beneficiar-se del tren i metro sense cost.

La decisió forma part del real decret de mesures per fer front a les conseqüències econòmiques i socials de la guerra a Ucraïna. El govern de l’Estat va plantejar fa unes setmanes un paquet de bonificacions per al transport d’empreses de titularitat pública, com és el cas de Renfe a la península. Ara, aquest incentiu és farà extensiu al transport públic recurrent de Balears i les Canàries.

Segons ha explicat Sánchez, “es tracta d’una justificada mesura d’abonament, protecció i bonificació per als ciutadans que, per la seva diversitat territorial i que viuen a illes, no s’havien vist reconeguts en mesures anteriors”, ha reconegut el cap de l’executiu espanyol.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència