Connect with us

Actualitat

La primera línia de s’Illot no permetrà el trànsit de vehicles motoritzats a partir del 5 d’agost

Platja de S'Illot

La mesura entrarà en vigor coincidint amb les festes del nucli costaner

La primera línia del nucli costaner de s’Illot serà un espai on únicament es permetrà el trànsit de vianants, no de vehicles motoritzats a partir d’aquest divendres 5 d’agost.

Es tracta d’una prova pilot que vol dur a terme l’Ajuntament de Manacor i “que recull una demanda històrica de residents, dels organitzadors de les festes de s’Illot i també del sector turístic del nucli costaner”, segons ressalta la nota emesa pel Consistori.

Aquesta mesura pretén donar més tranquil·litat a la zona residencial i comercial d’accés a la platja, que en els mesos d’estiu és molt concorreguda i on s’ha detectat molta presència de trànsit no productiu. D’aquesta manera, i coincidint amb les festes de s’Illot, els carrers més propers a la mar únicament seran destinats als vianants.

«Volem que la gent pugui gaudir de les seves terrasses, de prendre la fresca sense haver de sentir el renou dels cotxes o que els infants puguin jugar al carrer sense haver de passar pena. Un exemple similar és el de la plaça de Son Macià, on mesos després d’haver-se limitat l’accés de vehicles els veïnats han guanyat en qualitat de vida», ha declarat el batle de Manacor, Miquel Oliver.

El tram del carrer dels Tamarells, entre el carrer del Vell marí i l’avinguda del Llop fins a l’avinguda dels Pins seran només per a vianants i només hi podran circular els residents que disposin de garatge o per fer operacions de càrrega i descàrrega. Els residents que disposin de garatge podran accedir a l’avinguda del Llop des de l’avinguda dels Pins i hauran de sortir també per aquest accés. Per a necessitat de càrrega i descàrrega es podrà passar, però no estacionar. Es canvia el sentit de la circulació del carrer dels Tamarells, que a partir del 5 d’agost serà únicament de sortida.

Aquesta mesura provisional, que s’aplicarà fins entrat el mes de setembre, es reforça amb una altra mesura definitiva, que és l’habilitació de sis noves places d’aparcament a l’avinguda dels Pins.

Una vegada acabin les festes i la temporada turística, des de l’Ajuntament de Manacor s’avaluarà l’efectivitat de la mesura.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència