Connect with us

Esports

Intervinguts dos drons que sobrevolaven l’àrea de seguretat de la Copa del Rei de Vela

Intervinguts dos drons que sobrevolaven l'àrea de seguretat de la Copa del Rei de Vela

Dos turistes, un americà i un altre polonès, van ser identificats pels fets

Agents de la Policia Nacional van detectar i neutralitzar aquest passat dilluns dos drons que volaven als voltants del cercle de seguretat de la Copa del Rei de Vela que se celebra aquests dies en aigües de la Badia de Palma. Els agents que conformen el dispositiu de seguretat de l’esdeveniment esportiu van poder identificar els dos pilots i proposar-los per sanció.

El primer fet va passar devers les 12.30 hores del migdia quan es va detectar el vol d’un dron als voltants del Parc del Mar, a uns 300 metres del cercle de seguretat de la prova esportiva. Es va procedir a la seva inhibició i, seguidament, es va poder identificar el pilot, un súbdit de nacionalitat nord-americana. L’aeronau va ser intervinguda i es va formalitzar la corresponent acta-denúncia per fer un vol prohibit.

El segon cas es va produir cap a les 17.30 hores a la mateixa zona. L’actuació de les diferents unitats policials va ser idènticament i es va aconseguir la neutralització de l’aeronau i la identificació del pilot, aquesta vegada un turista d’origen polonès que, igualment, li va ser obert un expedient sancionador.

Tots dos individus s’enfronten a una sanció econòmica que oscil·la entre els 600 i els 250.000 euros.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència