Connect with us

Actualitat

Manacor preveu sancionar a l’empresa adjudicatària de les obres de la primera línia de Porto Cristo

L'empresa que executa les obres de millora en la primera línia de Porto Cristo demana una tercera pròrroga

La constructora, Coptisa SL, acumula un retard de quatre mesos

L’empresa adjudicatària de la polèmica reforma de la primera línia de Porto Cristo, Coptisa SL, acabarà sent sancionada per la demora de quatre mesos que acumula en l’execució del projecte i per les deficiències que sembla han estat detectades.

Almenys aquestes són les intencions del departament d’urbanisme de l’Ajuntament de Manacor, segons una informació que avança aquest dilluns IB3 TV. La regidora, Nuria Hinojosa, reconeixia que les obres en qüestió “s’han enquistat” i davant la necessitat de solucionar la situació creada operaris de la constructora Melchor Mascaró SA. s’han incorporat a reforçar al grup de treballadors que fan feina a l’obra.

Tot i això, de moment és difícil poder avançar una data orientativa sobre quan podrien donar-se per acabades les obres i que en un primer moment haurien d’haver conclòs el passat mes d’abril.

Dijous de la setmana passada, el batle, Miquel Oliver, alabava a les xarxes socials la incorporació de la constructora manacorina entorn de “l’obra de la vergonya”, deia textualment. Una crítica pública amb tota regla a la titular del departament d’urbanismeentorn de la gestió política que s’ha fet de l’assumpte.

A última hora del mateix dia, el PP de Manacor demanava públicament la dimissió d’Hinojosa, a qui acusaven d’haver decidit iniciar la reforma obviant les recomanacions tècniques de no fer-ho.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència