Connect with us

Oci i Cultura

‘Xanguito’ actuarà a Manacor

'Xanguito' actuarà a Manacor

El proper 16 de setembre en el marc de la campanya ‘Du la llengua amb tu

En el marc de la campanya ‘Du la llengua amb tu’, impulsada des de l’Escola de Mallorquí de Manacor, que pretén promocionar i divulgar l’ús de la llengua catalana entre la gent jove, s’ha previst un concert de ‘Xanguito’ el pròxim 16 de setembre a les 20 hores al Parc Municipal de Manacor.

Mitjançant aquest concert es pretenen assolir els següents objectius: aproximar la llengua catalana a la gent jove a través de la música, fer valer la música en català, donar suport als músics mallorquins que componen i canten en català i fomentar el consum d’oci en la nostra llengua.

“Així mateix, aquest concert també contribuirà a difondre la imatge de l’Escola Municipal de Mallorquí com a un dels referents en la protecció i difusió de la nostra llengua”, han assegurat el regidor de l’EMM, Sebastià Llodrà i la directora de l’Escola, Margalida Rosselló.

Per complementar l’acció i aconseguir els propòsits, l’EMM realitzarà 3.000 bosses de tela amb el lema Du la llengua amb tu i amb els logotips de l’Escola, de l’Ajuntament de Manacor i del Consell de Mallorca per obsequiar els assistents.

Són tendència