Connect with us

Comunitat

Atenció Primària, llistes d’espera i salut mental, principals preocupacions de la Plataforma Ciutadana

La consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, s’ha reunit aquest divendres amb una representació de l’entitat

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, s’ha reunit avui amb membres de la Plataforma Ciutadana per la Sanitat Pública de les Illes Balears, acompanyada de part de l’equip directiu del Servei de Salut.

La consellera ha escoltat les peticions i reflexions que han fet els membres de la Plataforma presents a la trobada, sobre tot centrades en les necessitats d’Atenció Primària, les llistes d’espera i l’atenció a la salut mental. Per la seva banda, la consellera ha explicat els plans que s’han duit a terme els darrers mesos per recuperar tota l’activitat afectada els darrers dos anys per la pandèmia de la COVID (pla de xoc per reduir llistes d’espera, InfoSalutConnecta, estabilització de professionals, augment de pressupost en l’àrea de Salut) i ha explicat que ja s’estan començant a percebre els primers resultats de millora, tot i que encara queda camí per recórrer.

Així mateix Patricia Gómez ha compartit amb els membres de la plataforma la necessitat d’integrar encara més als usuaris en les polítiques sanitàries que s’hagin de prendre i per això s’ha compromès a potenciar els espais de debat ja creats, com l’Observatori de Pacients o el Consell de Salut. A més, la consellera es tornarà a reunir amb membres de la Plataforma abans de finalitzar el 2.022 per continuar avançant en el diàleg recuperat avui, després de posposar les darrers trobades previstes a causa de l’emergència derivada de la pandèmia de COVID-19.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència