Connect with us

Actualitat

Son Fornés podria haver estat una de les ciutats romanes documentades a Mallorca pendent de descobrir

El poblat de Son Fornés, a Montuïri, podria haver estat una de les ciutats romanes documentades a Mallorca pendent de descobrir

La darrera campanya d’excavacions ha permès la troballa d’un pou del segle II

El poblat de Son Fornés, a Montuïri, no deixa d’oferir sorpreses. Precisament avui divendres els excavadors que han intervingut en l’última campanya han explicat als mitjans informatius els resultats.

El poblat de Montuïri podria haver estat una de les cinc ciutats romanes documentades a Mallorca, però dues d’elles fins avui no han pogut ser ubicades. La troballa i excavació d’un pou del segle II de la nostra era obri aquesta possibilitat, ja que posa de manifest que el poblat va ser habitat més temps del que es pensava.

La campanya d’aquest estiu també ha permès la troballa de peces de ferro i ceràmica que han estat traslladades al museu on seran catalogades i documentades.

Aquest mateix divendres 29 de juliol, entre les 19.30 i les 20.30 hores s’ha previst una convocatòria oberta al públic en general on s’informarà a tots els interessats dels resultats de la darrera campanya d’excavació que deixa moltes incògnites per descobrir.

Són tendència