Connect with us

Esports

Conecta Balear es converteix en el patrocinador principal de l’Atlètic Balears

Conecta Balear es converteix en el patrocinador principal de l'Atlètic Balears

Per a les dues pròximes temporades

L’empresa manacorina Conecta Balear serà el nou patrocinador principal de l’Atlètic Balears durant les dues pròximes temporades, 2022/23 i 2023/24. El logotip de l’empresa tecnològica especialitzada en internet sense fil, fibra i mòbil lluirà en les camisetes oficials del primer equip masculí i femení i del Juvenil A. de l’equip blanc-i-blau. A més, serà present en altres suports publicitaris estàtics de l’estadi de la Via de Cintura de Palma.

L’acord ha estat donat a conèixer aquest divendres en el transcurs d’una convocatòria celebrada en la seu central de Conecta Balear en el polígon de Manacor. També ha estat presentat als mitjans de comunicació el nou disseny de les equipacions per a la temporada 2022/23.

A la presentació, han assistit el gerent de Conecta Balear, Joan Miquel Duran, el director esportiu de l’ATB, Patrick Messow, al costat del director de Màrqueting i Patrocinis, Lawrence Mommenthal. També han estat presentats els últims reforços de l’equip: el defensa central, Kevin Sibille i el davanter ‘Pantera’ Uzo Adhigibe.

Conecta Balear, des de fa anys, és també el patrocinador principal del Club Voleibol Manacor de la Superlliga i el Palma Futsal que milita en la Divisió d’Honor del Futbol Sala

Conecta Balear, des de fa anys, és també el patrocinador principal del Club Voleibol Manacor de la Superlliga i el Palma Futsal que milita en la Divisió d’Honor del Futbol Sala, a més de col·laborar amb nombroses entitats esportives.

Fa uns mesos també es va convertir amb el patrocinador de l’esportista menorquina Gemma Triay, considerada la millor jugadora de pàdel del món.

 

També s’ha presentat als mitjans de comunicació el nou disseny dels equipaments per a la temporada 2022/23 i els últims reforços de l’equip: el defensa central argentí, Kevin Sibille i el davanter ‘Pantera’ Uzo Adhigibe.

Són tendència