Connect with us

Actualitat

El PP de Manacor demana la dimissió de la delegada d’Urbanisme, Núria Hinojosa

El PP de Manacor demana la dimissió de la delegada d'Urbanisme, Núria Hinojosa

Per haver decidit iniciar les polèmiques obres de Porto Cristo “obviant les recomanacions tècniques de no fer-ho”

Les eternes obres de la primera línia de Porto Cristo fa setmanes que s’han convertit en un vertader malson per a la delegada d’urbanisme de Manacor, Núria Hinojosa. Les protestes dels veïnats del nucli costaner són un constant dia rere dia i els grups de l’oposició intenten treure profit de la mala gestió a l’hora d’executar la reforma projectada. AIPC i el PP són els que s’han mostrat més crítics en aquest sentit.

Aquest mateix dijous, ‘Manacor Comarcal’ informava que el departament d’Urbanisme ha decidit recórrer a Melchor Mascaró S.A. per tal que s’incorpori a l’execució de les polèmiques obres i permeti avançar la realització definitiva del projecte.

El batle, Miquel Oliver, alabava la incorporació de la constructora manacorina entorn de “l’obra de la vergonya”, deia textualment. Una crítica pública amb tota regla a la primera tinenta de batlia i sòcia de govern, Núria Hinojosa, entorn de la gestió política que s’ha fet de l’assumpte.

A última hora d’aquest dijous, el PP de Manacor demanava públicament la dimissió d’Hinojosa. Motius dels conservadors: l’acusen d’haver decidit iniciar la reforma obviant les recomanacions tècniques de no fer-ho. “Sabia que castigaria per tercer any a una zona costanera i ho va consentir”, exposa el PP.

Els populars també carreguen contra la delegada d’urbanisme per a dir que “una empresa manacorina serà la salvació al despropòsit que ella mateixa provocà. Per què no acudí a aquesta o altra empresa ja el mes de maig quan es veia que els mesos d’estiu Porto Cristo no estaria enllestit?”, es demanen des del PP.

També l’acusen d’haver “protagonitzat la pitjor gestió urbanística dels darrers temps al municipi, quedant palesa la seva ineptitud per gestionar l’àrea, la seva manca d’implicació i les seves nul·les solucions”. Per totes aquestes raons demanen la seva renúncia al càrrec.

Són tendència