Connect with us

Comunitat

El Govern defensa un augment salarial a Balears superior a la resta de l’Estat

Turisme, construcció i hostaleria no aconseguiran recuperar la seva activitat habitual fins d'aquí dos anys

Respecte a les negociacions de convenis entre patronal i sindicats que es produiran en els pròxims mesos

El Govern defensa un augment salarial a Balears superior i diferenciat del conjunt de l’Estat en totes les negociacions de convenis entre patronal i sindicats que es preveuen en els pròxims mesos. Per a l’Executiu, s’ha de fer perquè l’economia ha crescut aquí per damunt que en la resta i, de fet, s’està liderant la sortida de la crisi. El Govern no parla de percentatges, però té clar que la pujada ha d’anar concorde als nivells alts d’ocupació que hi ha ara mateix en el territori.

El conseller de Model Econòmic, Iago Negueruela, ha insistit que l’augment salarial s’ha de donar sí o sí i que ha de ser diferenciat a la resta de territoris de l’Estat. No obstant això, també ha fet una crida a la calma i ha declarat que prefereix saber com acabarà la temporada turística i saber les xifres finals de l’IPC abans de suggerir un percentatge.

Negueruela, també s’ha pronunciat sobre la desconfiança que han manifestat empresaris, sobretot del sector de l’hostaleria, davant la petició de pujades de sou dels sindicats.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència