Connect with us

Oci i Cultura

Son Macià 2022: Un esclafit de festa

Son Macià 2022: Un esclafit de festa

La I Fira del vi i de la cervesa és una de les novetats del programa de festes d’enguany

El proper 5 d’agost el nucli de Son Macià farà l’esclafit per donar pas a deu dies d’actes per a tots els públics i edats.

L’agent de la Policia Local, Tomàs Sureda Salom serà l’encarregat enguany del pregó de festes el divendres 5 d’agost a les 21.30 h amb la presència d’en Macià i na Maciana i de la Colla de Xeremieres i Fabioleres del poble i l’actuació de la Banda de Música de Manacor. A continuació, els assistents podran gaudir de la mostra i degustació de coques dolces i salades.

Els clàssics de la festa macianera, com la Festa pagesa, la nit de jazz i tapes, la revetla o el campionat mundial d’estràngol sumaran festa enguany amb novetats destacades com la I Fira del vi i de la cervesa, el diumenge 7 d’agost, que comptarà amb la participació de les bodegues Vins Miquel Gelabert, Celler Es Gallicant de Campos i Es Fangar Vins; i cerveseries IslandBrew Mallorca, Brusca Brewpub, Breaking Brou, Hidromiel y repostería casera, Cerveza artesana eco Forastera i Món Cervesa Artesana. Tot plegat, maridat amb la música d’Estràngol. Els més joves també han posat la seva cirereta al programa d’enguany, amb el primer TECNORUSTICTARDEO, que comptarà amb DJBJ, Macià, BP Biel Castell i Rosana Nun.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha assistit aquest dimecres a la presentació del programa de les festes, impulsades per la Comissió de Festes de Son Macià i l’Associació de Veïnats de Son Macià. «Les festes de Son Macià surten de baix i només per això ja tenen l’èxit assegurat», ha dit Oliver, que ha agraït l’empenta del teixit social macianer, alhora que ha destacat algunes de les novetats del programa. El delegat de Festes, Artur Aguiló, també ha agraït la implicació dels diferents departaments de l’Ajuntament de Manacor.
El disseny del programa i de les camisetes també és un element més de la festa macianera, que cada any s’espera amb molt d’interès. El dissenyador de la imatge gràfica de l’edició d’enguany, Antoni Febrer, ha explicat que el lema d’enguany ‘un esclafit de festa’ arriba després d’uns anys en què la festa no ha pogut acabar de celebrar-se amb tota l’alegria, degut a la situació sanitària, i ha convidat tothom a sumar-se a l’ #esclafitchallenge ja sigui fent un ball com omplint d’esclafits les xarxes socials.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència