Connect with us

Actualitat

Denuncien que la concessionària de s’Arenal de Portocolom incita a la sobreexplotació de la platja

Denuncien que la concessionària de s'Arenal de Portocolom incita a la sobreexplotació de la platja

Mitjançant la convocatòria d’una festa on convida als felanitxers a dur taules i cadires a canvi de poder beure vi i cervesa de franc

El Bloc per Felanitx ha denunciat que l’empresa concessionària de s’Arenal de Portocolom incita a la sobre explotació d’aquest espai natural mitjançant una convocatòria divulgada a través de les xarxes socials.

La denúncia dels fets per part del grup a l’oposició es produeix dies després que la mateixa formació política aprofites l’últim ple municipal per demanar explicacions al batle, Jaume Monserrat,”sobre el descontrol en el nombre de taules que instal·la el xibiu de s’Arenal a Portocolom”. Segons el Bloc, “ara l’empresa concessionària, lluny de reduir l’ocupació, ha dut a terme una campanya promocional a les xarxes socials on convida als residents de Felanitx a vi o cervesa sempre que duguin les seves taules i cadires”.

Dita formació recorda que “l’ocupació màxima autoritzada és de 50 m² quan habitualment se n’ocupen 250 m². Amb aquesta campanya l’empresa concessionària no fa més que augmentar la pressió sobre la platja amb l’excusa de convidar els felanitxers i felanitxeres. Més quan l’acampada a la platja està prohibida i ningú ho podria fer pel seu compte”, afegeixen.
També recorden que “casualment aquesta campanya es duu a terme només una setmana després que la plataforma Salvem Portocolom dugués a terme una acció per denunciar també la sobreocupació de la zona destinada al restaurant”.

El Bloc per Felanitx exigeix al govern municipal que vigili l’ús que es fa de l’espai públic
concessional i “no permeti els excessos que aquesta empresa ve repetint en totes les platges que té adjudicades”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència