Connect with us

Actualitat

Prohibeixen el bany a la platja de Cala Marçal per un abocament d’aigües residuals

Prohibeixen el bany a la platja de Cala Marçal per un abocament d'aigües residuals

S’ha hissat la bandera vermella

L’Ajuntament de Felanitx ha informat aquest divendres que s’ha hissat la bandera vermella a la platja de Cala Marçal per vessament d’aigües residuals.

Segons la comunicació municipal, “a darrera hora del dijous es va detectar la rompuda d’una canonada. No és la mateixa situació que fa unes setmanes on es va produir una filtració puntual d’aigua de l’emissari i per les temperatures elevades i els dies de calor ressorgia el color verd de les algues a la mar”.

Des de l’Ajuntament, “s’estan fent les analítiques corresponents per garantir la qualitat de l’aigua i del bany i reobrir la platja com més aviat millor”.

La platja de Cala Marçal, un dels entorns naturals més emblemàtics de la costa de Felanitx, ja fa molts de dies que venia presentant taques verdoses en la primera línia de bany.

La platja de Cala Marçal, un dels entorns naturals més emblemàtics de la costa de Felanitx, ja fa molts de dies que venia presentant taques verdoses en la primera línia de bany

Aquest és l’aspecte que presenta l’aigua de la platja.

Aquesta incidència ha estat motiu d’un encès debat en les xarxes per part dels usuaris. Mentre uns defensaven que la incidència era conseqüència de la denominada microalga Alexandrium taylori, uns altres sostenien que la situació es devia a possibles filtracions d’aigües residuals procedents dels establiments turístics situats en la zona i que provoquen la contaminació de l’aigua.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència