Connect with us

Actualitat

Denuncien “coes de més de dues hores d’espera” per passar l’ITV a Mallorca

A partir de l'1 de gener: Les estacions de la ITV obriran tres hores més cada dia

El PP reclama “mesures urgents” a la presidenta Catalina Cladera per garantir un bon servei

El Partit Popular de Mallorca ha denunciat públicament les cues “de més de dues hores d’espera” que pateixen els usuaris a les dues estacions d’ITV de Palma, d’Inca i Manacor durant els mesos d’estiu. En aquest sentit, el portaveu del PP al Consell, Llorenç Galmés, reclama mesures “urgents” a la presidenta Cladera per garantir un bon servei i evitar que els usuaris hagin d’esperar “tantes hores al sol” per ser atesos.

Els populars expliquen que “en aquestes quatre estacions citen cada hora entre quaranta i cinquanta vehicles i la capacitat de les naus no donen l’abast per atendre tants d’usuaris alhora i fa que el servei es col·lapsi. Carreguen tot el que poden cada dia per intentar que les cites prèvies no s’estenguin més d’un mes”, ha afegit Galmés.

Per altra banda, lamenta “que l’estació de Calvià funciona sota mínims, amb només 3 tècnics fent feina i està pràcticament buida quan hauria de servir per descongestionar les altres estacions que estan completament col·lapsades”, ha conclòs.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència