Connect with us

Esports

Conecta Balear i Lluís E. Molada renoven el seu compromís amb el CV Manacor

Conecta Balear i Lluís E. Molada renoven el seu compromís amb el CV Manacor

L’empresa de telecomunicacions patrocinarà per cinquè any consecutiu a l’equip de Voleibol que militarà un any més en la Superlliga

La renovació del patrocini s’ha formalitzat aquest dimarts en la seu central de Conecta Balear en el Polígon de Manacor. Una trobada que ha comptat amb la presència de nombrosos mitjans de comunicació i del gerent de l’empresa de telecomunicacions, Joan Miquel Durán, de la presidenta del CV Manacor, M. Antònia Perelló i de l’entrenador del primer equip, Lluís E. Molada, que ha aprofitat l’acte per a renovar el seu compromís amb l’equip una temporada més.

Joan Miquel Durán ha explicat que “amb aquest patrocini posam de manifest, una vegada més, el compromís de Conecta Balear a favor del progrés cultural, social i econòmic de la ciutat” i ha afegit que “fer costat al CV Manacor, un equip tan representatiu, és una manera de compartir voleibol i els valors que ens uneixen com l’esforç, el compromís i el treball en equip”.

Per part seva, Maria Antònia Perelló ha agraït el compromís del patrocinador oficial de l’equip, que ha qualificat d’indispensable perquè la participació de l’equip en la Superlliga de Voleibol pugui ser una realitat. També ha agraït la implicació d’administracions i empreses a l’hora de donar suport a un any més a l’equip.

L’acte ha servit perquè Lluís Enric Molada hagi renovat també el seu compromís amb el CV Manacor una temporada més, amb l’objectiu de millorar els resultats obtinguts l’any passat. En paraules del tècnic manacorí, “la pròxima temporada hem d’intentar competir al màxim nivell i competir al costat dels millors equips de la categoria”.

Són tendència