Connect with us

Actualitat

Requisats més de 1.000 articles falsificats a diferents botigues turístiques de Cala Egos, a Santanyí

Requisats més de 1.000 articles falsificats a diferents botigues turístiques de Cala Egos, a Santanyí

Sis persones de nacionalitat pakistanesa i xinesa, són investigats per un delicte contra la propietat industrial

La Guàrdia Civil ha dut a terme un dispositiu especial dins de les competències en matèria fiscal que té encomanades, contra la prevenció de falsificacions de patents i marques a la zona de Cala Egos.

L’operatiu policial va afectar sis comerços, després de tenir coneixement de la comercialització de productes falsificats, fet que provoca una competència deslleial per a la resta de negocis i un perjudici per a les marques afectades.

La Patrulla Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil de Porto Cristo, amb suport d’agents de Manacor, van intervenir a l’operatiu juntament amb pèrits de les marques afectades. En aquesta nova actuació, que s’emmarca dins de l’operació anomenada “Low Cost II” iniciada aquest estiu, s’han intervingut un total de 1374 articles de reconegudes marques de luxe, la valoració dels quals estimen els pèrits en més de 100.000 euros. Així mateix, s’han aixecat diverses actes per infraccions a l’agència tributària, la llei de protecció dels consumidors, les activitats, el consum, entre d’altres.

Per aquests fets s’han investigat 6 persones de nacionalitat pakistanesa i xinesa, considerats autors d’un delicte contra la propietat industrial.

Són tendència