Connect with us

Comunitat

Evacuades unes 100 persones a Es Cubells (Eivissa) per despreniments de terra

Aquest dijous s’ha celebrat una reunió de coordinació d’emergència en què s’ha acordat desallotjar per motius de seguretat els habitatges de la zona

La Policia de Sant Josep, Emergències i Protecció Civil preparen l’evacuació per mar d’un centenar de persones atrapades en diverses cases d’Es Cubells després dels despreniments que ha provocat el temporal, segons ha informat el Consistori de Sant Josep.

L’Ajuntament calcula que fins a 150 persones podrien veure afectades per aquesta situació, tot i que alguns han pogut sortir pels seus propis mitjans.

Segons han recordat, l’accés per terra és molt complicat ja que la carretera dels penya-segats ha quedat parcialment destruïda.

Aquest dijous s’ha celebrat una reunió de coordinació d’emergència en què s’ha acordat desallotjar per motius de seguretat els habitatges de la zona, de manera que s’habilitaran embarcacions del servei de socorrisme. Alhora, s’intentarà accedir per terra, tot i que encara es desconeix l’abast dels danys provocats per la pluja.

El Ajuntamient està preparant un operatiu extraordinari per adequar les platges del municipi, ja que la tempesta ha afectat alguns elements, com torres de vigilància o passarel·les. També està previst iniciar les tasques de neteja a les platges.

Són tendència