Connect with us

Actualitat

Son Servera acull 30 policies en pràctiques

Son Servera acull 30 policies en pràctiques

Gràcies a un conveni de col·laboració entre el Consistori i l’Escola Balear d’administracions públiques (EBAP)

Des del dilluns 11 de juliol fins al 31 d’agost, 30 policies en pràctiques passaran per la Comissaria de la Policia Local de Son Servera per realitzar pràctiques que complementin la seva formació abans d’acabar el curs i integrar-se en les plantilles dels diferents ajuntaments de les Illes Balears.

Els alumnes duran a terme aquestes pràctiques durant tres dies a la setmana -dilluns, dimarts i dimecres- durant els quals acompanyaran la plantilla estable de la Policia Local de Son Servera, els quals, una vegada finalitzat el període de pràctiques, valoraran les seves capacitats en el lloc a través de diferents ítems puntuables, com ara la puntualitat, el tracte amb la ciutadania o l’interès, entre altres.

«Aquests futurs policies podran conèixer en primera persona el seu treball i seran observadors directes del dia a dia i de la realitat de la Policia Local. Una molt bona manera de continuar aprenent i d’arribar als seus llocs millor preparats», ha valorat el regidor de Policia, Sergio Valbuena.

Són tendència