Connect with us

Actualitat

Iniciades les obres de la nova unitat bàsica de salut (UBS) de Portocolom

La Unitat Bàsica de Salut de Portocolom canviarà d'ubicació

El nou centre d’atenció sanitària s’ubicarà a la planta baixa del Centre Cívic, on fins ara hi havia les dependències del serveis socials de l’Ajuntament

Les obres de reforma han començat aquest divendres i suposen una inversió de 90.000 €. La nova unitat bàsica de salut (UBS) de Portocolom tendrà nou consultes i unes instal·lacions més modernes i accessibles. Es tracta d’un projecte de reforma que suposa traslladar la unitat bàsica a unes noves dependències de 350 m2 cedides pel Consistori. El nou edifici s’adequa millor a les necessitats de la població i ofereix uns espais més còmodes i accessibles per als usuaris i professionals que hi fan feina. El cost d’aquesta reforma és de 90.000 €.

El nou espai sanitari estarà a la planta baixa del Centre Cívic de Portocolom (on fins ara hi havia les dependències del serveis socials de l’Ajuntament), a l’avinguda de Nadal Batle, s/n. El Consistori ja va cedir l’ús de la planta baixa de l’edifici al Servei de Salut, que ha elaborat els plànols de la nova distribució de l’espai i, a partir d’avui, comença a executar les obres necessàries per tal d’adequar-se al nou pla funcional. La nova ubicació permetrà que hi hagi nou consultes: tres de medicina, tres d’infermeria, una de pediatria, una d’infermeria pediàtrica i una sala de cures.

Aquesta unitat bàsica pertany a la zona bàsica de salut de Felanitx i atén una població de 3.552 targetes sanitàries d’adults i 494 de població pediàtrica.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència