Connect with us

Actualitat

El PP estableix revertir la zona ZPR de Manacor com a prioritat per a les eleccions de 2023

Manacor ZPR

Els populars consideren que “la implementació de zones destinades a vianants s’han de fer de forma consensuada, progressiva i molt planificada”

El Partit Popular de Manacor va celebrar aquests dies una junta ordinària en Porto Cristo amb el propòsit de planificar l’any vinent polític, previ a les eleccions municipals previstes per al mes de maig de 2023.

Aquesta trobada va servir per a planificar bona part del programa electoral amb el qual els populars concorreran a la convocatòria electoral.

Revertir el pla de mobilitat imposat aquesta legislatura per l’actual equip de govern en el centre urbà de Manacor, figura entre les prioritats. Defensen que “la implementació de zones per a vianants s’ha de fer de forma consensuada, progressiva i molt planificada”, assenyalen.

En l’àrea esportiva, l’hipòdrom de Manacor i recuperar la piscina municipal, centren els compromisos polítics en aquest sentit.

Que els ciutadans puguin beneficiar-se de rebaixes tributàries, replantejar el futur de les zones turístiques madures i obrir nous espais culturals, també seran algun dels compromisos del PP de Manacor de cara al 2023.

Són tendència