Connect with us

Comunitat

“Hi ha més de 300 professionals sanitaris de baixa per la Covid”

"Hi ha més de 300 professionals sanitaris de baixa per la Covid"

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha reconegut aquest dimecres que l’atenció a les urgències dels centres sanitaris de Balears treballen sota “molta pressió

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha reconegut aquest dimecres que l’atenció a les urgències dels centres sanitaris de Balears treballen aquests dies sota “molta pressió”. Així ho ha explicat en el transcurs d’una trobada convocada per Europa Press. La responsable sanitària del Govern ha justificat la situació per l’arribada de població flotant i l’augment de casos positius de la Covid.

“Tenim més de 300 professionals sanitaris positius, un centenar dels quals són infermeres i uns 70 metges, que no van a fer feina. Això, d’entrada, impacta. Per altra banda, l’atenció a urgències té molta pressió, perquè es duplica o triplica el nombre d’habitants a cada illa durant els mesos d’estiu. Inevitablement, les urgències se’n veuen afectades”, ha dit Gómez, que ha asseverat que no sap “com detallar” a la població, que “moltes vegades el metge no hi és perquè ha donat positiu a malaltia”.

Són tendència