Connect with us

Comunitat

Una jove és detinguda en l’Estació Intermodal de Palma amb diverses substàncies estupefaents 

Una jove és detinguda en l'Estació Intermodal de Palma amb diverses substàncies estupefaents 

Es disposava a pujar-se a un dels busos interurbans amb direcció a un municipi de l’interior de l’illa

La Policia va detenir ahir dimarts en l’estació intermodal de Palma a una jove, de 21 anys, nascuda al Perú, que està acusada de tràfic de drogues. Un agent de la brigada mòbil de la Policia Nacional, que estava realitzant labors de prevenció, vestit de paisà, per la zona de l’estació es va fixar en una al·lota jove, que mostrava una actitud molt nerviosa. La Policia va procedir a la identificació d’aquesta sospitosa, que va insistir que tenia molta pressa.

Els agents van dur a terme una inspecció de les pertinences que portava. Així, es van descobrir dos embolcalls grans de ketamina i tres més petits amb la mateixa substància, que ja estaven preparats per a la venda.

A més, també es va trobar una bossa transparent que guardava bolets al·lucinògens i altres set bossetes individuals de cristall, també preparades per a la seva venda.

En les seves pertinences també van aparèixer dues bosses individuals que contenien MDMA, així com altres tres bossetes individuals amb restes de la mateixa droga. També transportava restes de marihuana en una capseta i embolicat en paper d’alumini.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència