Connect with us

Esports

Miquel Bestard, penja les botes

Miquel Bestard, penja les botes

El president de la Federació Balear de Futbol (FFIB) ha anunciat aquest dissabte que deixa el càrrec que ocupa des de 2004

Després de gairebé 18 anys en el càrrec, Miquel Bestard ha anunciat aquest dissabte, per sorpresa, la seva renúncia a continuar dirigint la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB). Bestard, que aquest pròxim mes de novembre complirà 80 anys, dimiteix d’aquesta manera com a president del màxim organisme futbolístic del territori, un càrrec que ostentava des d’octubre de 2004.

Ha fet pública la seva decisió, durant el seu discurs en l’Assemblea General Ordinària, celebrada aquest matí en el Palau de Congressos de Palma. “Als meus gairebé 80 anys, les forces van minvant, i tenc la necessitat de centrar-me en la meva família i en la meva salut”, ha manifestat Bestard a l’hora de justificar la seva decisió.

El vicepresident de la FFIB, Pep Sansó, molt probablement prendrà el relleu de Bestard fins que expiri el present mandat, en 2024.

A l’acte hi ha assistit el discutit president de la RFEF, Luis Rubiales, qui he fet lliurament a Bestard de la Medalla d’Or de la RFEF per la seva trajectòria.

Són tendència