Connect with us

Actualitat

Un home de 70 anys és detingut per cometre més de 40 robatoris a diferents punts del Llevant

Detingut en el Llevant un home acusat d'exhibicionisme i abús sexual a menors

La seva acció delictiva consistia a abordar cotxes de lloguer estacionats a zones amb escassa vigilància

La Guàrdia Civil d’Artà ha detingut un home de 71 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de multitud de delictes de robatori i furt a l’interior de vehicles, fets comesos en diferents punts d’interès turístic de la zona del Llevant, freqüentats per turistes.

Després d’analitzar les últimes denúncies interposades per fets comesos majorment sobre els vehicles de lloguer, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació en què els agents van observar un denominador comú a totes, generalment es cometien sobre vehicles de lloguer estacionats en zones amb escassa vigilància, bé fracturant una finestreta o forçant el marc de la porta amb algun objecte tipus vareta.

Gràcies a la col·laboració ciutadana i després de fer diverses comprovacions, els agents encarregats del cas van identificar el possible autor d’aquests fets. Es tracta d’un conegut delinqüent de la zona que compta amb un extens historial delictiu per fets similars, i malgrat la seva avançada edat encara continua actiu. Un cop va poder ser localitzat va ser detingut.

Aquesta detenció ha permès aclarir fins a 40 delictes contra el patrimoni comesos tots en vehicles llogats per turistes.

Són tendència