Connect with us

Actualitat

La Policia Local de Manacor rescata a temps a dos menors tancats en un cotxe a més de 30 graus

La Policia Local de Manacor rescata a temps a dos menors tancats en un cotxe a més de 30 graus

Els fets han ocorregut passades les 18 hores d’avui capvespre al carrer Son Boga

Dos agents de la Policia Local de Manacor han alliberat aquest divendres, per via d’urgència, a dos nins d’escassa edat que havien quedat tancats a l’interior d’un vehicle i sense possibilitat de poder-los treure a l’exterior.

Els fets han succeït aquest mateix divendres, passades les 18 hores del capvespre, quan s’ha rebut un avís telefònic en les dependències de la Policia Local, alertant que dos menors havien quedat atrapats a l’interior d’un cotxe, sense cap classe de ventilació, estacionat al carrer Son Boga de Manacor.

Una vegada alertats dels fets, una patrulla policial a tota velocitat s’ha desplaçat fins al lloc requerit, a escassos metres del Col·legi Molí d’en Xema. A la seva arribada, els agents s’han trobat a una dona molt alterada qui ha explicat que quan es disposava a treure una cadireta de nadó, s’ha tancat de manera inesperada la porta gran posterior del cotxe quedant la clau del turisme a l’interior del maleter. Posteriorment, el sistema centralitzat del cotxe ha tancat totes les portes de l’automòbil, impossibilitant poder accedir a l’interior.

El sistema centralitzat del cotxe va tancar totes les portes de l’automòbil, impossibilitant poder accedir a l’interior

El vehicle, de color fosc, es trobava estacionat al sol. La temperatura exterior en el moment de la intervenció policial era d’uns 30 °C i els menors feia aproximadament un quart d’hora que es trobaven a l’interior del cotxe, sense cap mena de ventilació.

Pel que sembla, els nins ja presentaven un estat de sudoració important, moment en què un dels agents ha decidit fer ús d’una eina concreta destinada al rescat de persones que duia incorporat en el seu cinturó. D’aquesta manera ha aconseguit rompre el vidre davanter de la porta de la dreta, circumstància que ha permès poder treure de manera precipitada als dos infants de l’interior del cotxe en qüestió.

La ràpida i efectiva intervenció de la Policia Local de Manacor ha permès resoldre una situació molt complicada i amb el sempre angoixant escenari de menors tancats a l’interior de vehicles en ple estiu.

Són tendència