Connect with us

Oci i Cultura

Batall Teatre, un grup amateur de Porto Cristo, pronunciaran el pregó de les Festes del Carme 2022

Batall Teatre, un grup amateur de Porto Cristo, pronunciaran el pregó de les Festes del Carme 2022

Aquest divendres s’ha donat a conèixer el programa de Festes, que enguany recuperen actes que no s’havien pogut celebrar els darrers anys, com la processó marítima o els focs artificials

Aquest divendres s’ha donat a conèixer el programa de Festes del Carme de Porto Cristo 2022, que enguany recuperen actes que no s’havien pogut celebrar els darrers anys, com la processó marítima o els focs artificials

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha convidat a participar en unes festes que tornen a la presencialitat al 100%, tot i que també ha demanat responsabilitat. «A la fi tornam a tenir festes» completes, ha destacat Aguiló.

Les festes s’han preparat en col·laboració amb les entitats i associacions, a més de la Junta de Districte de Porto Cristo i tindran lloc entre els dies 7 i 17 de juliol.

Des de l’Ajuntament s’ha agraït la feina feta i la col·laboració al teixit ciutadà i associatiu de Porto Cristo a l’hora d’elaborar el programa d’actes. El pregó d’enguany, que tindrà lloc el dijous 7 de juliol a les 20 hores, anirà a càrrec de Batall Teatre, un grup de teatre amateur de Porto Cristo que participa de les festes des de fa anys. En aquest sentit, el pregó és una manera d’agrair-los la seva implicació any rere any, han assegurat els representants municipals.

Fira Nocturna

La Fira Nocturna de Porto Cristo tindrà lloc dia 8 de juliol, a partir de les 19 h i fins a les 23 h a la plaça de l’Aljub, el carrer de Sant Jordi, el carrer de Sant Lluís i el passeig de la Sirena.

El delegat de Fires, Carles Grimalt, ha manifestat la seva satisfacció perquè enguany la Fira coincideix amb dos concerts, d’una banda, la XI Edició Memorial Francesc Ramis, que tindrà lloc a la plaça de Francesc Ramis, i de l’altra el concert de la semifinal dels Premis Ciutat de Manacor de Música d’Autor Guillem d’Efak, que se celebrarà a partir de les 21.30 h a la terrassa de la Tasca del Moll, el que contribuirà a «fer encara més agradable la Fira».

Busos gratuïts

Una de les novetats d’enguany és que l’Ajuntament de Manacor oferirà servei de bus gratuït per assistir a l’Horabauxa de dia 9 de juliol i a la Gran revetla de dia 15. Dia 9 hi haurà dos busos gratuïts de 70 places que sortiran a les 17 h de la rambla del Rei En Jaume de Manacor i tornaran a les 00.30 h des de Porto Cristo. Dia 15 sortiran dos busos de 70 places, a les 20 h des de la rambla del Rei En Jaume de Manacor i tornaran a les 3 h des de Porto Cristo.

En el següent enllaç podeu consultar el programa d’actes.

Són tendència