Connect with us

Comunitat

Prop de 12.000 persones fan costat a la Llei popular en defensa del benestar de les generacions futures

Prop de 12.000 persones fan costat a la Llei popular en defensa del benestar de les generacions futures

Una iniciativa promoguda per l’entitat ecologista GOB

La Iniciativa Legislativa Popular en defensa del territori per a les generacions futures promoguda per l’entitat ecologista GOB ha aconseguit superar amb escreix les 7.500 signatures necessàries per a ser presa en consideració i tramitada en el Parlament, en haver recaptat 11.700 suports en quatre mesos.

Aquestes 11.700 persones han fet costat a la iniciativa que planteja una proposició de llei de “Benestar per a les generacions presents i futures de les Illes Balears” perquè pugui ser tramitada pel Parlament, xifra que l’entitat ecologista ha qualificat d’èxit, en un comunicat.

Aquesta Llei de Benestar per a la Generacions Futures, segons el GOB, “neix amb la voluntat de fer tot el que estigui a les nostres mans pequè que infants i joves d’avui i els que vendran demà, que viuen o vulguin viure a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, gaudeixin d’un entorn ecològic digne i òptim, base imprescindible per a qualsevol benestar econòmic i social”.

L’entitat també defensa que es tracta d’una norma pionera que situarà les Illes Balears com a referent a tot l’estat, en la consciència col·lectiva d’un poble que mira els errors del seu passat per prevenir i salvaguardar el seu futur.

Són tendència