Connect with us

Comunitat

Els treballadors de la recollida de residus a bona part del Raiguer convoquen una vaga indefinida

Els municipis fixen uns serveis mínims davant la vaga indefinida de neteja viària i de recollida de residus

A partir del pròxim dijous a la nit

Els treballadors de l’empresa Pre Zero, adjudicatària del servei de recollida de fems a 9 municipis del Raiguer de Mallorca, excepte la ciutat d’Inca, han acordat en les últimes hores començar aquesta setmana una vaga indefinida a partir del pròxim dijous a la nit.

Denuncien les males condicions en què es veuen obligats a treballar. Esment especial al mal estat de conservació dels camions amb els quals presten el servei, que sovint estan espatllats. Afegeixen que la majoria d’aquests vehicles són massa grossos per circular per l’interior dels pobles i també denuncien la insalubritat de les instal·lacions on fan feina, que afirmen no reuneixen les condicions adequades.

Els treballadors acusen l’empresa concessionària d’incomplir el plec de clàusules amb les quals va guanyar el concurs el passat mes de setembre. Llavors l’empresa va començar a prestar el servei amb els camions llogats a l’anterior concessionària, que era Melchor Mascaró, però al cap de poc temps varen començar a operar amb material de segona mà procedent de països com França o Itàlia. La concessió és per 8 anys i, en principi, l’empresa ha de comprar material nou però, de moment no ho ha fet.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència