Connect with us

Actualitat

Santanyí vol que el Govern estudiï la possible arribada del tren al municipi

Santanyí vol que el Govern estudiï la possible arribada del tren al municipi

Després de l’anunci fet per la Conselleria de Mobilitat sobre la voluntat d’encarregar un estudi per ampliar les línies de trens existents a Mallorca

El ple de Santanyí celebrat aquest dilluns ha aprovat per unanimitat una moció presentada per l’equip de govern per instar al Govern a revisar el darrer projecte o estudi sobre el traçat de tren de Migjorn per tal que la futura xarxa ferroviària pugui arribar fins al terme.

Davant l’anunci de la Conselleria de Mobilitat d’encarregar un estudi per ampliar les línies de trens existents a Mallorca, l’Ajuntament de Santanyí s’ha mostrat sorprès que no es tingués en compte els municipis que estan més al sud. Tal com ha expressat la batlessa de Santanyí, Maria Pons, “consideram molt necessari que el nostre municipi recuperi un servei públic de tren, ja que seria un suport i una eina essencial per als nostres conciutadans pel que fa a la mobilitat segura i sostenible dins la nostra illa. La reivindicació de l’arribada del tren formava part del nostre programa electoral i per això reclamam que també es tingui en compte en aquest estudi”.

A la sessió plenària també ha tirat endavant una moció presentada per l’equip de govern municipal per demanar al Govern de les Illes Balears millores al transport per als estudiants universitaris de Santanyí.

Són tendència