Connect with us

Comunitat

Salut confia que d’aquí a un any cap pacient hagi d’esperar més de 60 dies per a una consulta amb un especialista

Salut confia que d'aquí a un any cap pacient hagi d'esperar més de 60 dies per a una consulta amb un especialista

I més de 6 mesos per a sotmetre’s a una operació quirúrgica

El Servei de Salut començarà a partir del pròxim dia 1 de juliol a desenvolupar un Pla de Xoc específic per a reduir les llistes d’espera a Balears. Per a això s’invertirà un total 18.121.037 euros. L’objectiu és el de reduir les demores per a una intervenció quirúrgica, una consulta amb un metge especialista o una prova diagnòstica.

El pla contempla incrementar l’activitat en jornades extraordinàries i voluntàries, en horaris de tarda, per a reduir els temps d’espera fins a les xifres prèvies a la pandèmia de la COVID-19.

Des de Salut reconeixen que el que més està costant és millorar les xifres de les intervencions, ja que la pandèmia segueix molt present i avui dia afecta a més de 300 sanitaris. Des de la conselleria confien que dins d’un any cap persona esperi més de 60 dies per a una consulta i 6 mesos per a una operació quirúrgica.

Les intervencions quirúrgiques va ser l’activitat que més es va ressentir durant la pandèmia perquè les UCIs, quiròfans i unitats de reanimació es van dedicar a covid afectant l’activitat ordinària.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència