Connect with us

Actualitat

Artà, primer municipi a participar del futur Pla de Transició Energètica i Canvi Climàtic

Artà, primer municipi a participar del futur Pla de Transició Energètica i Canvi Climàtic

Serà aquest pròxim dilluns, al mercat municipal a partir de les 19 hores

Artà obrirà aquest pròxim dilluns, al mercat municipal a partir de les 19 hores, el procés de participació del Pla de Transició Energètica i Canvi Climàtic per a la ciutadania de les Illes Balears. Per assistir-hi s’ha de confirmar assistència a info@energia.caib.es.

Des de la Direcció General d’Energia i Canvi Climàtic s’està impulsant una ruta per diversos municipis de les Illes Balears per tal de presentar l’esborrany del Pla de Transició Energètica i Canvi Climàtic per tal que la ciutadania hi pugui participar en la confecció amb aportacions de primera mà. La trobada d’Artà es repetirà el dimarts 28.

Segons el Govern, amb aquestes reunions amb la ciutadania, continua el procés de participació que el Govern ha iniciat en les darreres setmanes amb els diferents col·lectius implicats en la transició energètica i en la lluita i adaptació al canvi climàtic.

El Pla de Transició Energètica i Canvi Climàtic té com a objectiu que per a l’any 2023 les Illes Balears tenguin les bases per a un model econòmic sostenible, descarbonitzat i resilient al canvi climàtic, fet que permetrà un creixement socialment just, intel·ligent i democràtic. Així, aquest Pla pretén donar forma a la planificació de la política de transició energètica i canvi climàtic balear, de manera que es pugui donar compliment als compromisos que emanen de la Llei de canvi climàtic i transició energètica de les Illes Balears.

Són tendència