Connect with us

Actualitat

Àngel Adrover Martínez, natural de Portocolom, primer mallorquí que mor en la guerra d’Ucraïna

Residia als Països Baixos quan va partir recentment fins a territori ucraïnès per a unir-se a la resistència contra les tropes de Moscou

Àngel Adrover Martínez, de 31 anys, és la primera i fins ara única baixa coneguda d’un ciutadà mallorquí en el conflicte originat per la guerra a Ucraïna. Era natural de Portocolom. Algunes fonts han assenyalat en aquestes últimes hores que estava residint en Països Baixos quan va partir recentment fins a territori ucraïnès per a unir-se a la resistència contra les tropes de Moscou.

Fa només unes setmanes va penjar un vídeo en el compte de YouTube que dur el seu nom i en mallorquí donava consells sobre el maneig d’armes de l’OTAN.

El vídeo es titula ‘Informació general sobre el carregador del M4A1’, un rifle d’assalt d’origen nord-americà, segons diu, “l’estàndard de l’OTAN”. L’enregistrament penjat a YouTube dur la data de publicació de l’11 de maig. La foto que il·lustra el seu compte en aquesta i en altres xarxes socials que tenia actives el jove és una nina amb ferides pròpies d’algú que s’ha volgut tallar les venes.

Són tendència