Connect with us

Actualitat

Àngel Adrover Martínez, natural de Portocolom, primer mallorquí que mor en la guerra d’Ucraïna

Residia als Països Baixos quan va partir recentment fins a territori ucraïnès per a unir-se a la resistència contra les tropes de Moscou

Àngel Adrover Martínez, de 31 anys, és la primera i fins ara única baixa coneguda d’un ciutadà mallorquí en el conflicte originat per la guerra a Ucraïna. Era natural de Portocolom. Algunes fonts han assenyalat en aquestes últimes hores que estava residint en Països Baixos quan va partir recentment fins a territori ucraïnès per a unir-se a la resistència contra les tropes de Moscou.

Fa només unes setmanes va penjar un vídeo en el compte de YouTube que dur el seu nom i en mallorquí donava consells sobre el maneig d’armes de l’OTAN.

El vídeo es titula ‘Informació general sobre el carregador del M4A1’, un rifle d’assalt d’origen nord-americà, segons diu, “l’estàndard de l’OTAN”. L’enregistrament penjat a YouTube dur la data de publicació de l’11 de maig. La foto que il·lustra el seu compte en aquesta i en altres xarxes socials que tenia actives el jove és una nina amb ferides pròpies d’algú que s’ha volgut tallar les venes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència