Connect with us

Actualitat

Cala Bona registra reserves de lloguer vacacional del 90% i Santanyí figura entre els destins més cercats

Segons les xifres oferides per Holidu.es, el cercador d’apartaments i lloguers vacacionals

A només uns dies de l’arribada oficial de l’estiu, Balears torna a posicionar com un dels destins més populars per a aquesta temporada alta. Així ho posa de manifest Holidu.es, el cercador d’apartaments i lloguers vacacionals que a través del seu observatori comparatiu ha analitzat els preus i l’índex d’ocupació per als pròxims mesos en diferents punts de l’Estat.

Quan es tracta de preferències en les cerques de lloguers, l’estudi posiciona Palma en la primera posició, seguit d’Alcúdia, Santanyí, Pollença i en cinquè lloc el nucli de Cala Rajada.

Segons les dades obtingudes, les reserves tenen xifres positives i moltes estan ja gairebé sense disponibilitat per a la temporada. Cala Millor i Cala Porter tenen només una disponibilitat del 12% a dia d’avui. A aquests li segueixen Cala Rajada i Cala Blanca amb un 7% i després amb una molt baixa disponibilitat, Cala Bona, Pollença, Costitx i Sóller amb un 5% en lloguers vacacionals.

En altres punts com a Cala Llonga (25%), Canyamel (26%), Es Pujols (29%) o Magaluf (33%) la disponibilitat és una mica més àmplia, sent probablement les opcions més convenients per als turistes que cerquen major oferta d’allotjament.

Un altre factor important a considerar a l’hora de viatjar són els preus de l’allotjament. Igual que en altres temporades, Cala Porter és un dels destins més cars amb una mitjana per nit de 443 euros, seguit de Pollença 373 euros, Palma 343 euros i Cala Blanca per 331 euros.

En l’altre extrem i amb preus més assequibles, és possible trobar una casa de vacances a Canyamel per 187 euros, en Cala Rajada per 183 euros o el cas de Cala Millor per un preu que ronda els 172 euros.

Són tendència