Connect with us

Comunitat

La setmana de l’Orgull provoca una crisi de govern a l’Ajuntament de Palma

La setmana de l'Orgull provoca una crisi de govern a l'Ajuntament de Palma

El batle, José Hila, ha destituït la regidora Sonia Vivas i ha anunciat que queden suspesos tots els actes de la Pride Week

El batle de Palma, José Hila, ha signat aquest dijous el decret de destitució de la regidora de Justícia Social i LGTBI, Sonia Vivas, i ha suspès la celebració de la setmana de l’Orgull que havien de començar a celebrar-se aquest pròxim dissabte a sa Feixina i perllongar-se fins al dia 25.

Elena Navarro, actual regidora de Turisme, Sanitat i Consum de Palma, assumirà les competències que ostentava fins ara la regidora de Podem.

L’organització de la setmana de l’Orgull havia suscitat nombroses crítiques en col·lectius, partits polítics i entitats socials, fins al punt que Ben Amics havia sol·licitat a més la suspensió de la convocatòria i la destitució de Vivas.

Després de la destitució de Sonia Vivas, el pacte de Palma es queda en minoria, si bé Hila aquest mateix matí ha comentat que en principi no perilla la seva continuïtat, ja que s’intentarà finalitzar el mandat amb la resta dels 14 regidors, pendents del que finalment farà el regidor de Podemos, Rodrigo Romero.

Són tendència