Connect with us

Actualitat

Sant Llorenç proposa que els vehicles puguin estacionar davant dels guals permanents

Sant Llorenç proposa que els vehicles puguin estacionar davant dels guals permanents

Sempre que els titulars ho hagin autoritzat; la mesura pretén guanyar places d’aparcament dins del nucli urbà

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha aprovat en el marc de la nova ordenança municipal de Mobilitat una nova mesura que afecta de ple als guals permanents. Els titulars d’aquests drets de pas dels seus respectius vehicles, podran permetre que altres cotxes puguin aparcar davant ca seva.

Els veïnats que vulguin acollir-se a aquesta nova ordenança, prèviament hauran de sol·licitar la corresponent autorització presentant una instància a l’Ajuntament de forma presencial o bé
telemàticament a través de la seu electrònica.

El titular haurà d’especificar quins són els vehicles que compten amb el seu vistiplau per a poder beneficiar-se d’aquesta flexibilització.

Una vegada rebuda la sol·licitud i estudiat cada cas concret, els casos que siguin autoritzats, rebran un codi QR que hauran de mostrar, en un lloc visible, quan aparquin davant d’una cotxera.

Des del govern municipal, es confia que aquesta decisió pugui facilitar la creació de més espais d’estacionament dins el nucli urbà.

Segons les dades facilitades des de l’Ajuntament llorencí, a Sant Llorenç ara com ara hi ha 340 guals, per la qual cosa es calcula que això suposarà un increment aproximat d’unes 200 places d’aparcament.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència