Connect with us

Actualitat

Els veïnats de Porto Cristo volen que la zona del Riuet fins al Port Romà pugui convertir-se en parc natural

Impactants imatges del Riuet de Porto Cristo

Mitjançant un escrit, insten a l’Ajuntament a fer passes en aquest sentit perquè el Govern executi la inversió del fons procedent de la Taxa Turística

L’Associació de Veïns de Porto Cristo, en la reunió de la Junta celebrada el passat dia 9 de juny, va aprovar per unanimitat dels seus membres plantejar a l’Ajuntament de Manacor la possibilitat que la zona del Riuet fins a l’anomenat Port Romà pugui acabar convertint-se en un futur parc natural.

Aquest acord ha estat traslladat al Consistori perquè sol·liciti al Govern que en el pla d’inversions d’aquest exercici pugui contemplar aquesta actuació del fons procedent de la Taxa Turística.

En un segon escrit remès també als responsables polítics de l’Ajuntament, es plantegen també altres necessitats i peticions relacionades amb el nucli costaner. Una d’elles fa referència als canvis en matèria de Mobilitat que el govern municipal ha previst per la primera línia de la zona.

També s’interessen per saber quines previsions contempla el recent aprovat PGOU pel que fa a la creació de nous aparcaments.

Per altra banda, reivindiquen “la urgent necessitat” de crear la “Mesa de Turisme o Consorci Turístic”, ja que per “Porto Cristo aquest és un assumpte fonamental, des del punt de vista estructural”. Ho justifiquen davant la necessitat “de revertir la caiguda que Porto Cristo ha sofert”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència