Connect with us

Comunitat

El Pi acusa Armengol de no haver ampliat la xarxa ferroviària de Mallorca “ni un quilòmetre”

El Pi acusa Armengol de no haver ampliat "la xarxa ferroviària de Mallorca ni un quilòmetre"

El portaveu de la formació regionalista, Josep Melià, ha criticat el darrer anunci del Govern sobre uns estudis previs per ampliar la xarxa, que “l’únic que faran seran entretenir i guanyar temps d’aquí a les pròximes eleccions

La Conselleria de Mobilitat i Habitatge, a través de l’empresa pública Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), va fer públic a principis d’aquest mes de juny que feia comptes contractar d’aquí a poc temps l’assistència tècnica per redactar diversos estudis informatius per ampliar la Xarxa Ferroviària d’Interès General de les Illes Balears.

Així ho va fer saber també el conseller Josep Marí en una reunió amb els batles d’Artà, Manolo Galán; de Sant Llorenç des Cardassar, Pep Jaume; de Manacor, Miquel Oliver, i la batlessa de Son Servera, Natalia Troya, en el transcurs d’una reunió celebrada la setmana passada.

Els tres estudis informatius fan referència a la línia de Migjorn, tram Palma-Campos, la línia de sa Pobla a Alcúdia i la possible reobertura de la línia de Llevant, fins a Cala Millor.
Aquest ha estat precisament un dels assumptes que s’han debatut aquest dimarts en el Ple del Parlament. El portaveu d’El PI, Josep Melià, ha criticat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, la manca de previsió amb relació a l’ampliació de la xarxa ferroviària. “Balears fa molts d’anys que paga el tren d’alta velocitat de la península, Balears, fa molts anys que té necessitat d’estendre i potenciar el transport públic col·lectiu”.

En aquest sentit, Melià ha retret el darrer anunci del Govern sobre uns estudis previs per ampliar la xarxa, que l’únic que faran seran “entretenir” i “guanyar temps d’aquí a les pròximes eleccions”, i ha afegit que “vostès governen des del 2015, fa més de set anys, durant aquest temps no s’ha ampliat cap quilòmetre”.

Amb tot, el portaveu ha finalitzat la seva intervenció reclamant a la presidenta que “no planifiquin tant” i “actuïn amb decisió, ambició i rapidesa en la gestió, si no serà el 2077 i encara xerrarem de l’ampliació de la xarxa ferroviària”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència