Connect with us

Actualitat

El centre de Manacor es converteix en un gran circuit literari 

El centre de Manacor es converteix en un gran circuit literari 

La capital del Llevant escriu aquest cap de setmana l’aposta cultural més gran dels últims anys amb la ‘Vila del Llibre

Dissabte de ple estiu i Manacor ha obert el seu nucli antic als llibres i els ha omplert de literatura. Entre avui i demà diumenge, la capital del Llevant acollirà més d’una cinquantena d’activitats culturals a distints indrets urbans mitjançant presentacions de novetats i taules rodones, tallers, activitats literàries familiars, fotografies, murals, i un llarg etcètera de convocatòries.

L’ambiciosa programació cultural ha començat a córrer aquest dissabte a les 10.30 hores amb l’acte inaugural que s’ha celebrat en el pati de la Institució mossèn Alcover.

Al llarg del matí, el nombrós públic assistent a la major part dels actes ja ha pogut gaudir d’una sessió de Contacontes a càrrec de Joan Gomila, de la projecció de curtmetratges emergents dei cinema balear a l’interior del Cine Goya, activitats familiars, la presentació de diverses novetats editorials, recitals poètics, versos, exposicions i tallers familiars.

Una de les convocatòries que aquest matí ha concentrat un major nombre de públic, ha estat l’acte que ha comptat amb la participació de l’escriptora catalana, Empar Moliner, guanyadora del darrer premi Ramon Llull, i que ha presentat la seva darrera novel·la titulada ‘Benvolguda’ (Columna Edicions), i que ha analitzat juntament amb el periodista manacorí Toni Riera.

Una hora més tard, en el mateix entorn, la periodista Sandra Martínez ha mantingut un entretingut diàleg amb el periodista, poeta i escriptor, Sebastià Alzamora, periodista que ha parlat de la seva última obra ‘Ràbia’ (Proa), i amb el dramaturg i expert narrador, Lluís-Anton Baulenas, guanyador de premis tan importants com el Sant Jordi de novel·la.

Per avui capvespre, entre moltes altres convocatotries, a partir de les 18 hores, a la Institució Alcover, el periodista cultural Emili Manzano entrevistarà a l’escriptora Carme Riera amb motiu de la publicació del seu llibre ‘Carmen Balcells’, traficant de paraules (Rosa dels Vents), una biografia literària de la superagent literària espanyola que Riera va conèixer molt bé i amb qui varen ser grans amigues.

Oriol Malet, un dels il·lustradors més rellevants i reconeguts del nostre panorama, també oferirà aquest dissabte, (Espai Jaume Ramis, 19 hores) una xerrada sobre el seu ofici a partir del llibre Un món d’art brut que acaba de publicar amb Comanegra.

Dissabte de ple estiu i Manacor ha obert el seu nucli antic als llibres i els ha omplert de literatura.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència