Connect with us

Actualitat

Un turista és sancionat per fer volar de forma temerària un dron a Cala Romàntica

Un turista és sancionat per fer volar de forma temerària un dron a Cala Romàntica

L’home presentava símptomes clars de trobar-se sota els efectes de l’alcohol

Els fets van tenir lloc diumenge passat, quan un agent de la Policia Nacional que es trobava fora de servei, va observar com un turista que presentava clars símptomes d’estar sota la influència de l’alcohol, feia volar un dron a la platja de Cala Romàntica.

Pel que sembla, l’home en qüestió feia sobrevolar l’aparell de manera temerària entre les persones que es trobaven a l’esmentada platja.

Davant d’aquests fets, el policia, va sol·licitar al turista que aterrés l’aeronau, obtenint de mala manera una reiterada negativa a deposar la seva actitud. Davant d’aquests fets el policia es va posar en contacte amb la sala del 091, demanant la presència d’una dotació d’agents policials per tal de resoldre l’incident.

Davant la presencia policial, el pilot va decidir aterrar el dron, moment en què l’aparell va impactar contra la seva cara produint-se talls de petita consideració, segons informa la nota policial.

El turista s’enfrenta a una sanció pel fet de pilotar un dron sense estar registrat com a operador, no disposar de l’assegurança obligatòria, no disposar de certificat de competència de pilot remot, amés de fer sobrevolar l’aparell sobre aglomeració de persones i edificis.

La sanció que es podria imposar per part de l’agència estatal de seguretat aèria és d’entre 60 euros i 225.000 euros.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència