Connect with us

Actualitat

L’empresa que executa les obres de millora en la primera línia de Porto Cristo demana una tercera pròrroga

L'empresa que executa les obres de millora en la primera línia de Porto Cristo demana una tercera pròrroga

La petició de la constructora coincideixen amb una destacada presència de visitants amb motiu de la temporada d’estiu

En ple mes de juny i amb els primers visitants de la temporada passejant-se per la primera línia de Porto Cristo, algunes vies de la zona continuen avui en dia en obres. Una reforma que havia d’estar acabada, en condicions normals, el passat mes d’abril abans de l’inici de la temporada d’estiu. Les millores que s’estan executant consisteixen a embellir la primera línia i canalitzar les aigües pluvials cap a la mar per evitar inundacions.

L’actuació al carrer Bordils, que serà objecte de canvis circulatoris a partir del moment que sigui reobert al trànsit, circumstància que podria confirmar-se la setmana que ve, està pràcticament enllestida. Només falten petits retocs. Però, la situació és molt diferent en el cas dels carrers Concepció i el Passeig de la Sirena.

Enmig d’aquesta situació, aquest passat dimecres el delegat de Porto Cristo, Sebastià Nadal, va informar que l’empresa que executa les obres ha tramitat al departament d’urbanisme la petició d’una tercera pròrroga fins dia 23 de juny. Actualment, els serveis tècnics del departament d’Urbanisme estan estudiant aquesta petició.

Són tendència