Connect with us

Actualitat

“El disseny de l’escultura dedicada a Rafel Nadal haurà de comptar amb la seva aprovació”

"El disseny de l'escultura a Rafel Nadal haurà de comptar amb la seva aprovació"

El batle, Miquel Oliver, avança que el format i la ubicació dependran en gran manera de l’assessorament artístic i patrimonial

Finalment, l’Ajuntament de Manacor ha decidit dedicar-li una escultura al tenista Rafel Nadal. Així ho va decidir aquest passat dilluns el Consistori, després de celebrar una reunió de portaveus. Feia només unes hores que el tenista manacorí havia conquistat el seu 14è Roland Garros i el 22è Grand Slam de la seva carrera.

La voluntat política en aquest sentit és l’únic fet que ha transcendit fins ara entorn de quines són les intencions per part dels representants municipals. La resta està tot per decidir, segons ha reconegut el mateix Miquel Oliver, qui ha explicat que “no farem res que ens precipiti a cercar una solució immediata, el que si volem és que l’escultura que finalment li puguem dedicar sigui del gust del tenista i que estigui integrat amb l’entorn i el patrimoni de la ciutat”.

Per aquesta raó, el mateix batle de Manacor ha declarat que “ens deixarem assessorar per persones enteses dins del gènere artístic, però alhora tenim intenció de consultar amb els tècnics de patrimoni perquè ens ajudin a escollir la millor ubicació. Però insistesc, el disseny final haurà de comptar amb l’aprovació d’en Rafel i dels mateixos veïns”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència