Connect with us

Esports

Denuncien l’estat d’abandó que ofereix l’Hipòdrom de Manacor

Ajuntament i l'IEHM garanteixen la continuïtat de la gestió pública de l'hipòdrom de Manacor

El portaveu insular del PP, Llorenç Galmés, destaca que la situació “es deu a la manca de manteniment de les instal·lacions

El Partit Popular reclama al Consell de Mallorca més recursos i més inversions pel món del trot “perquè pugui sobreviure”. Els populars han avançat avui que aquest dijous, al ple insular, interpel·laran a la presidenta Catalina Cladera sobre aquesta qüestió.

El portaveu insular, Llorenç Galmés, ha denunciat l’abandonament i la manca de manteniment de les instal·lacions dels hipòdroms de Son Pardo i de Manacor. “Les pistes i les quadres estan en molt mal estat, cauen a trossets i són un perill pels animals i cavallistes”, ha recriminat.

Galmés també ha exigit que “es permetin més dies d’entrenament perquè moltes vegades les pistes estan tancades i els aficionats no poden entrenar”.

Així mateix, ha explicat que “el món del trot necessita una programació constant, amb més carreres, més premis i més promoció perquè arribi a més gent”. “Ni el sector, ni l’afició es mereixen aquest menyspreu. Ho estan enterrant en vida”, ha conclòs.

Són tendència