Connect with us

Oci i Cultura

Presentat “A Jazz de Mar” que se celebrarà al Mollet d’en Pereió de Portocolom

Presentat "A Jazz de Mar" que se celebrarà al Mollet d'en Pereió de Portocolom

Entre l’1 i el 3 de juliol

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Felanitx i el Centre Cultural ha presentat «A Jazz de Mar» que se celebrarà entre l’1 i el 3 de juliol al Mollet d’en Pereió de Portocolom.

Aquest cicle de concerts, que es realitza des de l’any 2016, és un projecte que pretén acostar la música creativa als habitants del municipi i consagrar un espai d’intercanvi cultural, idees i personalitats a través de la música. Els concerts estan dividits en tres dies i es presenten tres projectes diferents: Emergeix, concerts i Alabaix Big Band.

«Emergeix» consisteix en la presentació i enregistrament en directe del treball d’un músic que no ha editat la seva música. L’objectiu és fomentar la creació a nivell local, fent servir l’escenari del festival com a plataforma per artistes. Mantonia Gili & Co actuarà a partir de les 22 hores.

Els concerts estan dividits en tres dies i es presenten tres projectes diferents: Emergeix, concerts i Alabaix Big Band

El segon dia «Concerts» són dos concerts on artistes d’àmbit estatal presenten els seus treballs. A partir de les 21. 30 hores Alber Sanz & Javier Colina duo i Cristina Miguel quartet posaran en escena les seves creacions.

El darrer dia del festival, a partir de les 22 hores de la nit, serà el torn d'”Alabaix Big Band” dirigida pel músic felanitxer Toni Vaquer. Des de l’any 2015 es duen a terme concerts amb les seves Big Bands, fusionant músics illencs amb forans.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència