Connect with us

Esports

Nadal, lesionat, deixa dubtes sobre la seva continuïtat

Nadal, lesionat, deixa dubtes sobre la seva continuïtat

“No jugaré Wimbledon prenent antiinflamatoris. Si no funciona el tractament em demanaré si estic llest per a una operació que no em garanteix ser competitiu i trigaria molt a tornar”

Pocs minuts després que Rafel Nadal guanyés el seu catorzè Roland Garros, va revelar que va jugar bona part del torneig infiltrat i que després del seu partit de segona ronda a penes podia caminar i que en els pròxims dies se sotmetrà a un nou tractament.

El tenista de Manacor ve arrossegant problemes al seu peu esquerre i la possible solució des de fa mesos no sembla gens fàcil.

En la roda de premsa d’aquest diumenge deia el següent: “no puc continuar competint amb el peu adormit, cal trobar una solució. M’encantaria continuar competint, així que la setmana que ve parlaré amb diversos metges i contemplar diverses opcions. Rebré un tractament de radiofreqüència i espero que m’ajudi per a disminuir el dolor. El meu metge m’ha posat diverses injeccions en els nervis del peu. Estic jugant sense dolor, però també sense sensacions. El dubte és acceptar totes les coses que has de fer”.

Sobre Wimbledon, Nadal va ser clar a l’hora de declarar que “no jugaré Wimbledon prenent antiinflamatoris. Si no funciona el tractament em demanaré si estic llest per a fer una operació que no em garanteix ser competitiu i trigaria molt a tornar. L’operació podria millorar-me, però no m’asseguraria la possibilitat de poder seguir. He de parlar amb mi mateix i prendre una decisió. Estar mig any aturat sense una seguretat…. no ho sé”.

Possiblement, Nadal ens està avisant que visquem cada partit, cada torneig, cada victòria com una cosa única, una cosa definitiva en si mateix. Que no pensem en el futur perquè tal vegada no hi ha futur.

Des de fa anys, el missatge de Rafel Nadal ha estat “estic lesionat, em fa mal una barbaritat, no em puc curar… però ho intentarem”. Aquest últim any, el missatge s’ha intensificat amb un punt negativista que ha calat profundament entre els aficionats. Bona part de les anàlisis d’avui dilluns en la premsa no tenen tant a veure amb el partit davant Ruud, la seva significança històrica i la rotunditat amb la qual es va produir el triomf -com si tot això ja ho donéssim per fet- sinó amb el dolor, la lesió i la data en la qual Nadal podria veure’s obligat a retirar-se.

Possiblement, Nadal ens està avisant que visquem cada partit, cada torneig, cada victòria com una cosa única, una cosa definitiva en si mateix. Que no pensem en el futur perquè tal vegada no hi ha futur.

Són tendència